In verband met de aangescherpte Corona maatregelen is deze cursus genannuleerd.

We proberen de cursus op een later tijdstip te plannen.

In het kader van Nederland Leest organiseert bibliotheek Borger de cursus 'Schrijf je eigen levensverhaal' door Tineke Posthoorn.

De geplande cursus is al VOL! Het is mogelijk om je via de mail info@bibliotheekborger.nl op de reservelijst te plaatsen.

In deze cursus leer je in drie lessen wat de waarde is van het schrijven van je levensverhaal en hoe je een begin kunt maken.

En het leuke is: iedereen kan het! Ook als je geen ervaring hebt als schrijver, want het gaat juist over jouw persoonlijke belevenissen en er is altijd een manier te vinden om die vast te leggen.

De voorliefde voor verhalen van Tineke Posthoorn en haar ervaringen binnen dit project zijn de basis voor deze cursus.

Kosten voor 3 bijeenkomsten, inclusief koffie/thee: € 7,50 voor bibliotheekleden en € 12,50 voor niet-leden.

Informatie en aanmelding via info@bibliotheekborger.nl