Op woensdag 18 september start de computercursus Klik & Tik in bibliotheek Borger. De Basismodule bestaat uit 5 lessen voor mensen die nauwelijks of nog nooit (zelfstandig) met een computer hebben gewerkt. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het aanzetten van de computer, typen, teksten aanpassen en e-mail versturen.

Klik & Tik is een oefenprogramma dat de cursist in de Bibliotheek kan doen. De filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kan de deelnemer zelf gaan oefenen. De cursus kan onder begeleiding van een docent gevolgd worden.

Deze gratis cursus wordt gegeven op vijf ochtenden: woensdagmorgen 18 en 25 september, 2, 9 en 16 oktober van 9.30 tot 11.30 uur.

De daarop volgende cursus is op woensdagmorgen 30 oktober,6, 13, 20 en 27 november ook van 9.30 tot 11.30 uur.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met of langsgaan bij de bibliotheek of met Gea Uil tel. 088-0128235.