Bibliotheek Valthermond organiseert op woensdag 11 juli van 10.00-12.00 uur weer een Walk&Talk bijeenkomst voor werkzoekenden.

Het thema van deze derde bijeenkomst zal zijn: ‘Een open sollicitatie; hoe pak ik dat aan’.

Zoekt u werk, wilt u van werk veranderen of bent u op zoek naar inspiratie voor het vervolg van uw loopbaan, kom dan naar Walk & Talk. Praat met andere werkzoekenden, breid uw netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de gastsprekers.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt even voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan.  Initiatiefneemster van de Walk&Talk bijeenkomsten, die landelijk op diverse plaatsen worden gehouden, is Debbie Heijne. Op het moment dat Debbie begin 2013 werkloos werd, merkte ze wat voor impact dat op haar had. “Ik schrok ervan hoe snel mijn wereld kleiner werd. Het kostte me veel moeite om positief te blijven”.

Persoonlijke ontwikkeling

Door het stimuleren van zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling past de Walk&Talk formule uitstekend bij de bibliotheek. “We bieden werkzoekenden op een zeer toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken en kennis en ervaringen uit te wisselen. De laagdrempelige opzet en het bieden van de mogelijkheid aan mensen om zich te ontplooien en te werken aan hun zelfredzaamheid, zodat zij kunnen deelnemen in de maatschappij, passen bij de Bibliotheek Valthermond.

Deelname aan  Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Elke 2e woensdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Valthermond, Vrijheidslaan 11b.  Aanmelden kan via info@bibliotheekvalthermond.nl